Skip to main content

Pesquisar ofertas de emprego

Yksikön päällikkö

Adecco logo

Detalhes do emprego

location-pin Oulu, Ostrobótnia do Norte, Finlândia
location-tag NE02059
Yksikön päällikkö, Adecco Oulu-Rovaniemi

Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Adeccon arkeen kuuluvat niin rekrytoinnit, suorahaku, henkilöstövuokraus kuin soveltuvuusarvioinnit. Meidän intohimomme on luoda tulevaisuus, jossa parhaat tekijät ja parhaat työpaikat kohtaavat toisensa. Tuomme esiin uusia näkökulmia ja prosesseja sekä haemme ennakkoluulottomasti ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin. 

Haemme Adecco Finlandille yksikön päällikköä (Branch Manager) vastaamaan Oulu-Rovaniemi yksikön liiketoiminnan johtamisesta sekä operatiivisesta toiminnasta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Yksikön päällikkönä pääset työskentelemään monipuolisesti liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen, myynnin ja esihenkilötyön parissa. Työhön kuuluu sekä strategista että operatiivista tekemistä.

Meillä sinua odottaa ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseen. Haluamme, että jokaisen kollegamme työarki on sujuvaa ja jokaisella on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Tämän vuoksi olemme rakentaneet Adeccon kattavan #PeopleFirst -hyvinvointipaketin, joka kattaa muassa Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, hierontaedun, työterveyshuollon palvelut, koulutusrahakäytännön sekä ylimääräisiä Adecco -vapaapäiviä ja palvelusvuosivapaita. Työskentelemme lähi- ja etätyötä yhdistäen.

Mitä tulet tekemään?

Oulu-Rovaniemi yksikön päällikön tehtävä on kokonaisvaltaista liiketoiminnan johtamista. Painopiste on pohjoisen toiminta-alueemme liiketoiminnan kehittämistä, jolla tarkoitetaan erityisesti tuloksellista ja laadukasta myynti- ja esihenkilötyötä. Tulosvastuullisena yksikön päällikkönä vastaat strategiaan perustuvasta toiminnan suunnittelusta, suunnitelman toteuttamisesta ja jatkuvasta seurannasta. Päivittäisellä esihenkilötyöllä varmistat tavoitteiden selkeyden ja niiden toteutumisen sekä ydinprosessien tehokkuuden yksilö- ja yksikkötasolla.

Sinusta

Olet yrittäjähenkinen myynnin ammattilainen, jolla on halu johtaa oma yksikkö menestykseen ja tahtoa voittaa asetetut tavoitteet. Sinulla on kykyä kasvattaa liiketoimintaa omalla aktiivisella otteellasi koko tiimin osaaminen hyödyntäen. Esihenkilönä olet jämäkkä, energinen, kannustava ja reilu. Nautit vuorovaikutustilanteista, haluat haastaa itsesi ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Et lamaannu kiireen keskellä ja hallitset samaan aikaan useidenkin asioiden edistämisen. Motivoidut haasteista ja siedät henkisesti paineistettuja työpäiviä. Ennen kaikkea olet suunnitelmallinen ja johdonmukainen suunnannäyttäjä.

Edellytämme kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöpalveluista, kaupallista koulutusta sekä näyttöä tuloksellisesta asiakkuuksien avaamisesta ja kasvattamisesta vähintään kolmen vuoden ajalta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Yksikön päällikön tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja työssäsi sinua tukee aluejohtajan roolissa työskentelevä esihenkilö. Tukea ja perehdytystä saat myös omalta tiimiltäsi sekä muilta yksikön päällikköinä työskenteleviltä kollegoilta, joita organisaatiossamme on kaikkiaan kymmenen henkilöä. 

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Adeccolla, Maiju Pussinen (Talent Acquisition Spesialist) ja Tatu Savolainen (Area Director) vastaavat mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Maijun sähköpostitse maiju.pussinen@adeccogroup.com tai soittamalla 046 8760349, ja Tatun sähköpostitse tatu.savolainen@adeccogroup.com tai soittamalla 050 555 5210.

Posting date: 25-04-2024

Candidatar-me

O que significa fazer parte do Grupo Adecco.

Junte-se à nossa comunidade global de talentos

Quando a oportunidade bate, certifique-se de que a ouve! Introduza os seus dados para se juntar à nossa comunidade de talentos e subscreva os alertas automáticos de emprego

Os nossos Termos de Utilização, Política de Cookie e Política de Privacidade explicam como recolhemos e utilizamos a informação sobre si e os direitos que lhe assistem. Ao submeter os seus dados, reconhece ter lido aqueles documentos e dá o consentimento para receber comunicações e alertas de emprego por e-mail do Grupo Adecco.

Já se inscreveu? Clique aqui