Skip to main content

Pesquisar ofertas de emprego

Sales Manager

Adecco logo

Detalhes do emprego

location-pin Oulu, Ostrobótnia do Norte, Finlândia
location-tag NE02058
Sales Manager

Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Adeccon arkeen kuuluvat niin rekrytoinnit, suorahaku, henkilöstövuokraus kuin soveltuvuusarvioinnit. Meidän intohimomme on luoda tulevaisuus, jossa parhaat tekijät ja parhaat työpaikat kohtaavat toisensa. Tuomme esiin uusia näkökulmia ja prosesseja sekä haemme ennakkoluulottomasti ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin. 

Saavatko myynti, asiakastyö ja henkilöstöratkaisuista keskusteleminen sinut syttymään? Haluatko mukaan kansainväliseen organisaatioon, jossa mahdollistetaan asiakasyrityksien menestyminen monipuolisten henkilöstöratkaisujen avulla? Jos vastauksesi on kyllä, niin me Adeccolla haluamme kuulla sinusta lisää!

Etsimme Adeccolle uutta kollegaa Sales Managerin vakituiseen tehtävään Ouluun.

Sales Manager tehtävässä Adeccolla pääset avaamaan keskusteluja ja myymään palveluitamme erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille Pohjois-Pohjanmaalla ja Meri-Lapissa. Meillä on jo valmiina vahva jalansija teollisuuden, logistiikan ja rakentamisen toimialoilla yritysten henkilöstökumppanina ja haluamme kasvaa ja omalla työllämme mahdollistaa asiakkaidemme kasvua ja kehittymistä edelleen.

Meillä sinua odottaa ammattitaitoinen, kannustava ja rento työyhteisö, jossa on tekemisen meininki. Haluamme, että jokaisen kollegamme työarki on sujuvaa ja jokaisella on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme sinullekin kattavat henkilöstöedut: muun muassa Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, hierontaedun, työterveyshuollon palvelut, koulutusrahakäytännön sekä ylimääräisiä Adecco -vapaapäiviä ja palvelusvuosivapaita. Työskentelemme joustavasti lähi- ja etätyötä yhdistäen.


Mitä tulet tekemään?

Päätehtävänäsi Sales Managerina on uusien ovien avaaminen ja palveluidemme myynti pienille ja keskisuurille yrityksille. Tyypillinen työpäiväsi koostuu uusien potentiaalisten asiakkaiden kartoittamisesta ja kontaktoinnista, asiakastapaamisista sekä tarjousten tekemisestä.  Myyntityö meillä edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja useiden lankojen kädessä pitämistä yhtä aikaa, sitä punaista kadottamatta. Sales Managerina pääset keskittymään uusasiakashankintaan ja sittemmin avaamiesi asiakkuuksien kehittämiseen ja kasvattamiseen pitkäjänteisesti. Recruitment Consultant tehtävässä työsekentelevät kollegasi huolehtivat myymiesi rekrytointi- ja vuokratoimeksiantojen sekä muiden palveluidemme täyttämisestä ja toteuttamisesta.

Sinusta

Tämä työ voisi olla juuri sinulle, jos olet asiakaskeskeinen, myyntihenkinen, nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja tähtäät tuloksiin. Sinulla on kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B), mutta ennen kaikkea sinulla on palo myyntiin ja asiakkaiden kohtaamiseen. Motivoidut itsesi ylittämisestä ja konkreettisista tuloksista.

Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja teet myyntityötä asiakasta arvostavalla otteella. Myynti saa sinut syttymään: haluat aidosti ymmärtää asiakkaan tarpeita, kuuntelet ja osaat rakentaa ratkaisuja asiakkaalle. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää ja kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen on sinulle mieluista.

Kiinnostuitko?

Haethan pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Adeccolla, Maiju Pussinen (Talent Acquisition Spesialist) ja Tatu Savolainen (Area Director) vastaavat mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Maijun sähköpostitse maiju.pussinen@adeccogroup.com tai soittamalla 0468760349, ja Tatun sähköpostitse tatu.savolainen@adeccogroup.com  tai soittamalla  0505555210.

Posting date: 25-04-2024

Candidatar-me

O que significa fazer parte do Grupo Adecco.

Junte-se à nossa comunidade global de talentos

Quando a oportunidade bate, certifique-se de que a ouve! Introduza os seus dados para se juntar à nossa comunidade de talentos e subscreva os alertas automáticos de emprego

Os nossos Termos de Utilização, Política de Cookie e Política de Privacidade explicam como recolhemos e utilizamos a informação sobre si e os direitos que lhe assistem. Ao submeter os seus dados, reconhece ter lido aqueles documentos e dá o consentimento para receber comunicações e alertas de emprego por e-mail do Grupo Adecco.

Já se inscreveu? Clique aqui