Skip to main content

Pesquisar ofertas de emprego

Regional Branch Manager – Adecco Industry Stockholm

Adecco logo

Detalhes do emprego

location-pin Solna, Stockholm County, Suécia
location-tag NE02065
Skapa framgång i Stockholm! Bli vår dynamiska Regional Branch Manager hos Adecco Industry!

Vi söker nu en ny chef för vår industry-verksamhet i Stockholm. De övergripande målen i den här rollen är att öka antalet konsulter och att våra kunder är ambassadörer (NPS > 9). Vi vill att våra konsulter ska vara nöjda med Adecco som arbetsgivare samt att våra internanställda är motiverade och mår bra. Du börjar jobba med ett team bestående av tre heltidsanställda, erfarna konsultchefer. I takt med att teamet vinner fler affärer växer teamet med fler medarbetare. Självklart förväntas du också vara delaktig i att förbättra dina egna processer för att nå hög effektivitet i ditt team.

Utöver detta har du en roll i ledningsgruppen för industry- och onsite-delen av Adecco Sweden. Du rapporterar till Tarek Mourad och kommer inledningsvis att ha Anton Åberg som bollplank. Adecco Industry sitter idag tillsammans med Adecco Swedens huvudkontor i Solna, men vi ser gärna att du och teamet är ute och träffar kunder och konsulter så ofta som möjligt.

Om marknaden i Stockholm

Stockholm är en intressant marknad inom bemanning. Som Sveriges ekonomiska nav finns både många kunder och ett stort utbud av arbetskraft. En stor utmaning är att konkurrensen alltid är vass, där det alltid finns andra bemanningsföretag att tävla mot. För att lyckas i den här rollen krävs ett starkt driv, så att du även kan lägga ner tid på aktivt försäljningsarbete.

Om dig som person

Din stora uppgift kommer inledningsvis vara att driva försäljningsarbetet. För att det ska lyckas behöver du komma in med energi och en glädje. Du ska genuint tycka att försäljning är roligt och detta ska smitta av sig på resten av teamet. Du firar framgångar och peppar teamet vid motgångar, samtidigt som du är den trygga klippan att luta sig emot när det behövs. Personen vi letar efter är målmedveten och får saker gjort inom utsatt tid. Du trivs med konkreta målsättningar där ekonomiskt resultat, NPS-resultat för kunder samt antalet uthyrda konsulter följs upp.

Personliga egenskaper:

  • Extrovert, energisk, peppande och positiv
  • Duktig på att få andra människor att trivas och prestera
  • Duktig på att få saker gjort
  • Sprider glädje och motivation i ditt team

Erfarenheter – Krav:

  • Vet hur man leder en grupp
  • Duktig på försäljning

Meriterande:

  • Erfarenhet från bemanningsbranschen
  • B-körkort
Om processen

Adecco fäster ingen vikt vid yttre attribut, utseende, läggning eller etnicitet. Vi letar efter den med bäst förutsättningar att nå de uppsatta målen. Vi letar heller inte efter en perfekt skribent, så lägg hellre lite mindre tid på det personliga brevet för att snabbt få in din ansökan. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Din ansökan


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 19 maj.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Nordic Recruitment Leader Behrooz M. Langseth på Behrooz.malaekeh@adeccogroup.com eller +47 90 47 66 56.

Välkommen med din ansökan!

Om Adecco

Adecco är ett av världens ledande bolag inom personal och HR. Globalt har vi fler än 700 000 konsulter som arbetar hos någon av våra kunder. Också i Sverige är vi ett av de ledande bolagen inom bemanning och rekrytering. Vi har kontor utspridda över hela landet och flera tusen anställda konsulter. Adecco Industry är den organisationsenhet som specialiserar sig på yrkesarbetare, ofta inom industri- eller logistiksektorn.

Posting date: 28-04-2024

Candidatar-me

O que significa fazer parte do Grupo Adecco.

Junte-se à nossa comunidade global de talentos

Quando a oportunidade bate, certifique-se de que a ouve! Introduza os seus dados para se juntar à nossa comunidade de talentos e subscreva os alertas automáticos de emprego

Os nossos Termos de Utilização, Política de Cookie e Política de Privacidade explicam como recolhemos e utilizamos a informação sobre si e os direitos que lhe assistem. Ao submeter os seus dados, reconhece ter lido aqueles documentos e dá o consentimento para receber comunicações e alertas de emprego por e-mail do Grupo Adecco.

Já se inscreveu? Clique aqui